

## St. Christina School Advisory Committee MEETING AGENDA Tuesday, August 13, 2024 7:00pm Parish Center Conference Room

## **MEETING AGENDA:**

- Call to Order and Member Roll Call: Amy Hamilton
- Opening Prayer: Fr. Ryan
- Review Previous Meeting Minutes: All
- Pastor's Report: Fr. Ryan
- Principal Report: Mrs. Spano
- Old Business: All
- New Business: All

## TO PREPARE FOR THIS MEETING, PLEASE:

- Review Agenda
- Review Previous Meeting Minutes

## Schedule: 60 minutes\*

| TIME      | MINUTES | ACTIVITY   |
|-----------|---------|--|
| 7:00-7:05 | 5 min.  | • Opening Prayer - Father Ryan   |
| 7:05-7:10 | 5 min.  | APPROVAL OF MINUTES  |
| 7:10-7:20 | 5 min.  | PASTOR'S REPORT  |
| 7:20-7:30 | 10 min. | PRINCIPAL'S REPORT   |
| 7:20-7:30 | 10 min  | School Plan & Goals  |
| 7:30-7:40 | 5 min.  | OLD BUSINESS   |
| 7:40-7:45 | 5 min.  | NEW BUSINESS <ul> <li>Volunteer Hours - validation procedures</li> </ul>           |
| 7:45      | 5 min.  | PUBLIC PARTICIPATION   |
| 7:50      |         | Adjourn Meeting <ul> <li>Announce next meeting date - September 3, 2024</li> </ul> |

